Війна

Чернігівщина втратила ще одного воїна

І знову сумна звістка сколихнула Борзнянську громаду. 10 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання героїчно загинув житель Борзни Владислав Олександрович Кашперко, 1996 року народження, який мужньо захищав нашу Батьківщину. Смерть настала внаслідок отриманих тяжких поранень під час ворожого обстрілу.

Про це повідомляє Борзнянська територіальна громада.

Друзі, бойові побратими запам’ятали Владислава як товариського, чемного, працьовитого, відповідального та розважливого юнака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сумна звістка: загинув воїн із Чернігівщини

Із 2006 по 2013 рік він навчався в гімназії ім. П. Куліша. Був творчою людиною. З дитинства музика – невід’ємна частина його життя. Гітара й фортепіано – улюблені інструменти. Був постійним учасником хореографічної студії «Сяйво».

Закінчив Борзнянську музичну школу в 2013 році. Того ж року здійснилася його мрія: вступив до Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. У студентські роки писав тексти пісень та музику до них.

Після закінчення навчання в університеті працював у Центрі розвитку дитини «Індиго», інструментальному гурті «Сталеві грані» та рок-групі «Амстердам». Виступав із концертами в різних містах України: Львові, Одесі, Києві, Харкові.

28 листопада 2023 року Владислав уклав контракт на проходження військової служби. 12 грудня цього ж року склав присягу на вірність українському народові.

Із 5 січня 2024 року відбивав наступи ворога на Донецькому напрямку в районі села Новомихайлівка. Із честю виконав громадський обов’язок, захищаючи українську землю від ворога.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button