ВійнаСуспільство

Чернігівським бійцям, які вирушають у зону бойових дій, потрібна допомога

Кривава війна, яка забирає життя українців, триває. Але внесок у наближення нашої Перемоги може зробити кожен, якщо не на полі бою, то фінансово. Адже своїм відносно спокійним життям нині на рідній Чернігівщині ми завдячуємо нашим військовим, які боронять мир.

Зокрема, землякам із Чернігівщини, які служать у 45-му окремому стрілецькому батальйоні, дуже потрібна допомога. Невдовзі бійці вирушать у зону бойових дій, причому напрямок, де нині дуже гаряче.

«Для успішного виконання бойових завдань їм потрібна автівка позашляховик і три тепловізори, які дають можливість бачити на 700 метрів. Тож нині відбувається збір коштів, щоб хлопці вирушили вже підготовленими», – зазначає дружина одного з бійців Юлія Сердюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мережі показали наслідки пожежі в приміщенні художньої майстерні в Мені (Фото)

Вона також розповіла, що хлопці в батальйоні служать хороші, а ротний – узагалі молодець. Тож жінка закликає підтримати збір на дуже потрібні для військових речі. Адже важко переоцінити значення техніки та обладнання для успішного виконання завдань бійцями.

Загалом якомога швидше потрібно назбирати 220 тисяч гривень. Гроші потрібно переказувати за реквізитами.

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/xJuUXkK7p

Номер картки банки

5375 4112 1482 8720

Важливо пам’ятати, що маленьких донатів не буває! До того ж, Перемога – це спільна справа нас усіх! Наближаймо її разом!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button