Війна

Чернігівці, які воюють у гарячій точці, дуже потребують нашої допомоги

У телефонних розмовах із рідними українські воїни зазвичай кажуть, що у них все добре. А насправді на позиціях, де вони перебувають, – суцільний жах.

Це підтверджує і чернігівка Марина Перепуст, якій чоловік телефоном із гарячих точок повідомляє, що в нього все добре, а насправді, коли в рідкісні моменти приїжджає додому, то по ньому видно, що був у самісінькому пеклі.

«І тоді він зізнається, що там жах – обстрілюють снарядами, артилерією, фосфорними бомбами…», – розповідає пані Марина.

Боротьба точиться кривава, кращі з кращих віддають життя і здоров’я за право жити в мирній Україні. Але внесок у нашу спільну Перемогу під силу зробити кожному з нас.

Нині третій окремій штурмовій бригаді, в якій служить чоловік Марини Перепуст Нікіта і яка перебуває на пекельному Бахмутському напрямку, потрібна автівка.

«Вони збирають гроші на пасажирський бус, який дуже потрібен для виконання бойових завдань. Адже треба, щоб в автівку вміщалося багато людей. Джип, що в них є, уже простріляний і не на ходу. То я вирішила допомогти зі збором коштів, щоб це було скоріше. І саме тому оголосили збір. Станом на сьогоднішній ранок назбирали 14 500 гривень. А потрібна сума – 200 тисяч гривень. Це вже з врахуванням ремонту і щоб пригнали цей бус. Фотозвіт і звіт про витрачені кошти, звісно, буде», – каже пані Марина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різьбленні віконниці та дерев’яне мереживо збереглися в селах на Чернігівщині (Фото)

Нині, на жаль, активність збору коштів на потрібні для військових речі знизилася. Відбувається це з різних причин. І переважно кошти перераховують друзі, рідні та знайомі військових. Але почасти ціна зволікання – життя захисників. Тож усім нам не варто залишатися байдужими, адже важлива кожна гривня. Бо доля нашої країни та її захисників залежить від усіх нас. Кошти на бус для захисників варто перераховувати за реквізитами. Якщо кожен допоможе, збір вдасться швидко закрити.

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/3BCTTW1eos

Номер картки банки

5375 4112 0711 3908

Нікіта Перепуст став на захист України від початку повномасшатбногов вторгнення.

«За власним бажанням пішов до військкомату. Спершу був у ракетних військах, а потім перевівся у третю ОШБ. Вони продовжують воювати на Бахмутському напрямку. Були там і в найгарячіший період – у квітні.

Додому Нікіта приїжджав на наше весілля та на сесію і все. Після Бахмуту, щойно приїхав, ми одразу справили весілля. Відстань не стала випробуванням для почуттів. Сподіваюсь, що й надалі в нашій родині буде все добре. У шлюбі ми з квітня, а до того просто спілкувалися та зустрічалися», – пояснює Марина.

Свого чоловіка вона характеризує як дуже доброго та надійного. Із друзями і побратимами він поділиться останнім, ніколи не відмовить у допомозі. Тож нині час допомогти захисниками і нам усім.

Із перемогою свого героя Нікіту вдома чекають рідні та друзі, а особливо мама і дружина Марина.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Фото – Марина Перепуст

Ще статті по темі

Back to top button