Війна

Чорна звістка: загинув воїн із Чернігівщини

Знову в Новгород-Сіверській громаді непоправна втрата. Днями трагічно загинув сержант Володимир Миколайович Милейко. Про це повідомляють у Новгород-Сіверській міській територіальній громаді.

Герой народився 27 травня 1972 року в Новгороді-Сіверському, закінчив Новгород-Сіверську ЗОШ №2, після якої здобув професію механіка в Трубчевському технікумі. Працював на будівництві та був майстром із ремонту квартир і будинків. Його знали та поважали як фахівця.
9 лютого 2023 року Володимир Миколайович долучився до лав Збройних Сил України. Служив у складі 4-го окремого стрілецького батальйону, де виконував обов’язки стрільця та помічника гранатометника.

Трагедія сталася 16 жовтня 2023 року поблизу села Глушківка Куп’янського району Харківської області. Він пішов від нас, залишивши нам тугу та світлу пам’ять про себе.
Від цієї чорної дати осиротіли його дружина та син.

«Ми звертаємося до рідних і близьких Володимира Миколайовича: прийміть нашу скорботу та підтримку! Його немає поряд, але він залишиться для нас символом мужності, відваги та відданості рідній землі. Нехай пам’ять про нього дарує нам силу й натхнення у складні моменти життя», – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button