Війна

Городнянську громаду ворог обстрілював гранатометами

12 листопада, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати прикордоння Сумської та Чернігівської області. Про це повідомляють у Держприкордонслужбі.

Ворог наніс авіаудар із застосуванням авіаційних ракет, також гатив мінометами, гранатометами та зі ствольної артилерії. Під ворожим вогнем опинилися Краснопільська, Есманьська та Середино-Будська громади Сумщини й Городнянська Чернігівщини.

У другій половині дня з території росії рашисти здійснили загалом 15 пусків некерованими авіаційними ракетами з вертольота по території України. Ворожі боєприпаси розірвалися в прикордонні Краснопільської громади.

Городнянську громаду ворог обстрілював гранатометами – 10 гранат випущено росіянами з боку населеного пункту чорноземний городок.

По прикордонню Середино-Будської громади русня гатила зі ствольної артилерії з боку населеного пункту зелений – загалом у вказаному районі пролунали 12 вибухів.

Дві міни 120 мм калібру випущених росіянами з району населеного пункту троєбортне розірвалися у прикордонні Есманьської громади.

На щастя, у всіх припадках, обійшлося без жертв і руйнувань.

Складові Сил оборони продовжують захищати Україну від російських загарбників.

Ще статті по темі

Back to top button