Війна

Із прикордоння Чернігівщини евакуювали пенсіонерку, яка втратила дім через російський обстріл

Днями росіяни вкотре цинічно обстріляли мирне населення на прикордонні Чернігівської області. Унаслідок обстрілу 72-річна мешканка одного з прикордонних сіл Семенівської громади Новгород-Сіверського району залишилася без даху над головою. Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Першими на допомогу жінці прибули семенівські поліцейські – пенсіонерку службовим автомобілем евакуювали до безпечного місця.

За словами жінки, під час ворожого обстрілу вона була в будинку і почула сильний вибух. Унаслідок обстрілу в будинку вибито вікна, пошкоджено дах, осколками посічено стіни. Оселя стала повністю непридатною для проживання самотньої старенької.

«Щойно ми дізналися, що внаслідок обстрілу росіян постраждав житловий будинок на прикордонні, одразу виїхали на допомогу пенсіонерці. На щастя, господиня вціліла. Вона взяла свої документи і в чому була сіла в службове авто поліції. Пенсіонерку ми евакуювали в безпечне місце. Спільно з місцевою владою знайшли цій жінці житло та відвезли її туди», – розказує начальник сектору поліцейської діяльності №1 (м. Семенівка) Володимир Єрмоленко.
Поліція Чернігівщини закликає мешканців прикордонних сіл евакуюватися в безпечніші громади. Поліцейські цілодобово на зв’язку та готові допомогти вам з евакуацією.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button