Війна

Із прикордоння Новгород-Сіверського району евакуювали подружжя та стареньку жінку

Співробітники Новгород-Сіверського відділу поліції у взаємодії з органами місцевого самоврядування допомогли евакуюватися немолодому подружжю та їхній 90-річній матері з безперервно обстрілюваної Леонівки до безпечнішої громади – на Куликівщину.
Про це повідомляють у поліції Чернігівської області.

Російські війська щоденно завдають ударів різними засобами ураження по прикордонних селах на Чернігівщині. Однак, попри небезпеку, в багатьох селах навіть найближчої прикордонної смуги досі залишаються мешканці. Переважно це люди похилого віку, яким морально дуже важко покинути домівку та нажите майно. Та все ж і вони поступово схиляються до необхідності переїзду – і їм на допомогу негайно приходить поліція.

Щойно поліцейські дізналися про бажання родини з трьох пенсіонерів евакуюватися з прикордонного села у Семенівській громаді – одразу у взаємодії з місцевою владою забезпечили всю необхідну підтримку, — пояснив начальник сектору поліцейської діяльності в м. Семенівка Володимир Єрмоленко. — Співробітники поліції допомогли переселенцям завантажити їхнє майно на комунальну вантажівку та супроводили пенсіонерів до нового місця мешкання в безпечній громаді, дуже далеко від кордону з агресором.

Поліція наголошує на тому, що продовжує системну роз’яснювальну роботу серед мешканців близького прикордоння. Правоохоронці готові гарантувати свою підтримку всім, хто зважиться на такий крок.

Поліцейські Новгород-Сіверщини та місцеві владні органи мають повне порозуміння і єдність підходів до розв’язання проблем евакуації цивільного населення. Кожен, хто хоче виїхати подалі від обстрілів, обов’язково отримає нашу допомогу, – наголосив Володимир Єрмоленко.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button