Війна

Книга про війну на Чернігівщині як доказ російських злочинів передана до штаб-квартири МКС в Гаазі

Книга «Боротьба нескорених: хроніка війни і злочини російських окупантів на Чернігівщині» (англомовна версія) передана до штаб-квартири Міжнародного кримінального суду у Гаазі як один із перших доказів російської агресії проти України.

Важливу міжнародну місію здійснив прокурор відділу Чернігівської обласної прокуратури Сергій Крупко.

Книгу «Боротьба нескорених: хроніка війни і злочини російських окупантів на Чернігівщині» написав журналіст чернігівського видання «ЧЕЛАЙН» у співпраці з Чернігівською обласною прокруткою, Управлінням СБУ в Чернігівській області, Оперативним командуванням «Північ» та Чернігівським обласним ТЦК і СП. Книга побачила світ завдяки підтримці народного депутата від Чернігівщини Бориса Приходька.

Це детальна хронологія по днях, доленосні бої, переможні моменти і трагічні події, унікальні історичні фото і документи, результати експертиз, фрагменти свідчень і допитів, лише правдиві факти і аналітика.

Окремі розділи – про злочини росіян і жахи окупації.

«Візьму на себе сміливість заявити, що «Боротьба нескорених» – це певним чином – енциклопедія війни на Чернігівщині. Важлива задача – фіксувати злочини і доносити правду про російських загарбників. Впевнений – зло буде покаране. Росія – терорист! Весь світ повинен це чітко розуміти і робити висновки», — зазначає автор книги Павло Солодовник.

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button