Війна

Меморіал героїв: воїн з Чернігівщини загинув на сході

Молодший сержант Сергій Чудівський загинув 4 червня 2023 року під час виконання бойового завдання біля села Білогорівка на Донеччині. 21 червня бійцю мало виповнитися 26 років.

Сергій народився у селищі Березна Чернігівської області. Навчався у місцевій школі. У 2017 році закінчив Чернігівський кооперативний фаховий коледж, де вчився на технологічному відділенні. Працював кондитером. У вільний час займався спортом, зокрема, грав у футбол за команду рідного селища.

З перших днів повномасштабного російського вторгнення Сергій захищав рідну країну в одній із бригад Національної гвардії України. Був розвідником. 

«Ми разом виросли. Сергій був найкращим гравцем Березнянської футбольної команди. Був доброзичливим, сильним, працьовитим, мужнім, життєрадісним і щирим. Дуже любив футбол, реслінг. Говорив, відчував, що після проходження строкової служби доведеться знову брати до рук зброю. Тому пішов на війну добровільно та сміливо виконував завдання у найгарячіших точках з самого початку війни», – розповів кращий друг загиблого Владислав.

Поховали захисника у рідному селищі.

Вдома на Сергія чекали батьки та молодша сестра.

Джерело: Меморіал героїв

Ще статті по темі

Back to top button