Війна

Меморіал пам’яті: 33-річний Сергій Корінев

33-річний Сергій Корінев загинув у селі Іванівка на Чернігівщині. 9 березня 2022 року ввечері він вийшов на вулицю покурити і зник. На той час село вже кілька днів було в окупації.

Мама та сестра шукали Сергія, але не знайшли. Після звільнення Іванівки 31 березня 2022 року тіло загиблого виявили у трансформаторній на фермі, що на околиці села. У Сергія були зв’язані руки та ноги, на тілі – сліди катувань. Його застрелили в голову. Судмедексперт сказав матері, що він тривалий час висів догори дригом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина – одна з найбільш замінованих областей

Сергій Корінев народився у Донецьку. Коли він був дитиною, мама переїхала до села Іванівка на Чернігівщині. Там хлопець закінчив школу, а потім працював у селі: допомагав людям по господарству, пас корів. Якийсь час працював у Києві. Однак через проблеми зі здоров’ям повернувся додому.

Останні місяці перед повномасштабною війною працював на місцевому підприємстві, де робили вхідні двері. За словами матері, дуже радів цій роботі. У вільний час Сергій захоплювався риболовлею, любив плавати та займатися на перекладині.

Після початку повномасштабної війни він разом із іншими чоловіками поїхав добровольцем до Чернігова, хотів служити. Однак Сергія відправили додому –  він мав епілепсію.

«Під час окупації син дуже переживав. Російські солдати під час обшуків наказували роздягатися, шукали сліди від бронежилета та зброї… Того дня, 9 березня, ми повечеряли і син вийшов надвір покурити. Більше живим я його не бачила», – розповіла мама Юлія Корінева.

Сергія Корінева поховали в Іванівці. У нього залишилися мама, сестра та племінниця.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button