Війна

Меморіал пам’яті: Анатолій Печерний

Анатолій Печерний та його дружина Ніна загинули у Чернігові 15 березня 2022 року. Того дня місто сильно обстрілювали. Чоловік виходив на двір, а дружина, імовірно, бігла за ним, коли поряд із їхнім домом розірвався снаряд.

Тіла загиблих лежали на подвір’ї до 1 квітня 2022 року. Опісля подружжя поховали на старому Петропавлівському кладовищі у Чернігові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина провела в останню путь Героя

«Тоді в кімнаті будинку були ще сусіди, вони вижили, вибралися з напівзруйнованого дому, покликали батьків, але ніхто не озвався. Сусіди нікого й не побачили та евакуювалися, бо тоді ж були постійні обстріли. Відтак до самого квітня у мене жевріла надія, що мама з татом живі. Та коли я з товаришем приїхала до двору 1 квітня, то знайшла тіло батька. Маму рятувальники відшукали під завалами на кухні. На подвір’ї була вирва завглибшки 2 метри. Від того обстрілу загинули також наш кіт і собака», – розповіла донька Тетяна.

Анатолієві Печерному було 67 років. Народився у Чернігові. Вищу освіту здобув у Києві в автомобілебудівному інституті. Став інженером. Одружився. Народилися дві доньки. Анатолій багато років працював керівником автоколони на Чернігівському заводі радіоприладів. Останні 10 років був водієм маршрутки у місті.

В Анатолія Печерного залишилися дві доньки та онуки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button