Війна

Меморіал пам’яті: Анна Седляр загинула під час евакуації з Чернігова

40-річна Анна Седляр загинула 9 березня 2022 року при спробі евакуації з Чернігова. Авто, у якому вона їхала разом з донькою, обстріляли російські військові на трасі між селами Количівка та Лукашівка.

15-річна донька жінки Катерина також загинула. Як і власник машини Сергій Чумак, його сестра Тетяна та 15-річна племінниця Ганна. Дружині Сергія та їхній трирічній донечці вдалося вижити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Постійна тривога і обстріли: реалії прикордонних сіл Чернігівщини

Анна працювала бухгалтеркою та HR-менеджеркою у логістичній компанії. Вона любила тварин, природу і саме життя. Багато часу присвячувала вихованню доньки. Була дуже чуйною, доброю та уважною до інших. Любила готувати і пригощати друзів фірмовими рогаликами з корицею та шарлоткою.

«Аня була дуже щирою і відкритою. Вона така, що всіх нагодує, врятує, віддасть останні гроші… А ще Аня дуже відповідальна. 24 лютого вона відмовилася виїжджати з нами з Чернігова, бо не хотіла залишати маму саму. А ще – переживала, раптом викличуть на роботу, а її немає в місті. Тоді ж ніхто не розумів, як надовго затягнеться війна і якою жорстокою вона буде», – розповіла родичка загиблої та подруга Майя Турта.

В Анни Седляр із найближчих родичів залишилась лише мама. Чоловік також загинув – захищаючи Україну в лавах ЗСУ.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button