Війна

Меморіал пам’яті: молодший сержант Олександр Пчола

Молодший сержант Олександр Пчола помер 7 липня 2024 року в селі Зоряне Черкаської області під час виконання службових обов’язків. Він два місяці не дожив до свого 47-річчя.

Олександр Пчола народився в місті Носівка, що на Чернігівщині. Закінчив школу і пов’язав своє життя зі службою в поліції. Службу проходив на Ічнянщині. Був дільничним, а згодом працював у відділі карного розшуку. Завершив свою трудову діяльність виходом на пенсію за вислугою років. У вільний час любив рибалити, а також відпочивати в колі рідних і друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дрони, міномети й артилерія: окупанти продовжують гатити по прикордонню Чернігівщини

У січні 2023 року вступив до лав Збройних Сил України. Пройшов навчання, обіймав посаду старшого стрільця. Неподалік Бахмута на Донеччині під час виконання бойового завдання отримав поранення. Після реабілітації продовжувати службу в бойових підрозділах не зміг, тому в листопаді 2023-го отримав скерування на проходження служби в Уманський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

«Він був наполегливий, завжди умів досягати своєї мети. Добрий, чуйний, ніколи та нікому не відмовив у допомозі», – розповіла дружина Галина.

Поховали Олександра на кладовищі у Носівці.

Вдома на нього чекали мама, дружина, двоє синів і двоє братів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button