Війна

Меморіал пам’яті: Олександр Волик

Життя Олександра Волика обірвалося 16 березня 2022 року. Неподалік села Дорогинка, що на Чернігівщині, чоловік знищив запальною сумішшю російську техніку і загинув від куль окупантів.

Олександрові було 47 років. Він народився в місті Ічня Чернігівської області. Після школи навчався в місцевому професійно-технічному училищі №37, нині – Ічнянський професійний аграрний ліцей, де здобув професії тракториста-машиніста широкого профілю, слюсаря-ремонтника 2 розряду та водія категорії «В», «С». Проходив службу в Збройних Силах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зараз я воюю своїми вміннями та навичками для того, щоб у моє рідне місто більше не прийшла війна»: чернігівський боєць на псевдо «ГенГен» (Фото)

Займався ремонтом автомобілів. Брав участь у спортивному житті громади – був тренером і наставником кількох поколінь футболістів. Багаторазово успішно представляв команду на спортивних змаганнях з футболу. Срібний призер турніру «Ветерани 45+». Також любив рибалити.

«Мій батько був дисциплінованою, життєрадісною і працелюбною людиною. У міру строгий, але водночас веселий, оптимістичний. Що не спитай у нього – все завжди знав», – розповіла Марія Волик.

Поховали Олександра в Ічні.

У нього залишилися дружина, донька та син.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button