Війна

Меморіал пам’яті: солдат Феодосій Супрун

Солдат Феодосій Супрун загинув 31 жовтня 2022 року під час оборони Донеччини. Біля села Терни під Краматорськом захисник отримав смертельне поранення. Йому було 42 роки.

Феодосій народився в місті Носівка Чернігівської області. Навчався в місцевій школі №2. Закінчив Ніжинське професійно-технічне училище. Працював електрозварювальником.

Коли почалася повномасштабна війна, чоловік вирішив покинути роботу та мобілізувався до лав Збройних Сил України. Приєднався до лав 25-ї окремої повітрянодесантної бригади і вирушив на фронт. Був стрільцем-помічником гранатометника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині перепоховають полеглого на війні Героя

«Неймовірно боляче щоразу знаходити слова, коли наша земля втрачає найкращих. Скільки горя принесла ця триклята війна, скільки полягло наших захисників, яким би ще жити і жити, виховувати дітей, радіти кожному дню, але вони назавжди стали в лави Небесного війська як Герої, бо на землі виконували найвищу місію – захищали рідну землю і віддали найцінніше – власне молоде життя… Пам’ять про життєвий подвиг Феодосія житиме у пам’яті земляків вічно! Вічна слава і світла пам’ять!» – зазначили у Носівській територіальній раді.

Поховали військовослужбовця у рідній Носівці на Чернігівщині. У Феодосія залишилися дружина, донька і син.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button