Війна

Меморіал пам’яті: солдат Олександр Гулак

Солдат Олександр Гулак загинув 7 травня 2023 року, виконуючи бойове завдання біля міста Ямпіль на Донеччині. За місяць до цього воїну виповнилося 43 роки.

Олександр народився в селищі Короп Чернігівської області. Навчався у місцевій загальноосвітній школі. Потім здобув фах лісника у професійно-технічному училищі. Працював на будівництвах і дуже любив свою роботу, адже мав до неї хист. Працював із плиткою та каменем. За словами колег, він міг створити шедеври з цих матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П’ять сіл на Чернігівщині – під ворожим вогнем

Коли почалася повномасштабна війна, чоловік пішов до військкомату з наміром захищати рідну країну від окупантів. Спочатку служив у роті охороні Новгород-Сіверського районного центру комплектування та соціальної підтримки, а згодом став військовослужбовцем одного з бойових підрозділів Збройних Сил України. Обійняв посаду водія відділення протитанкових керованих ракет. Брав участь у боях за Бахмут і Лиман, за Харків та Ізюм.

«Відцвіла калина за вікном і соловейко не співає, я обнімаю чорний хрест і низько до землі тобі вклоняюсь, любий мій сину… Він був дуже чуйною людиною», – написала мама воїна Любов Гулак.

Похвали захисника в рідному селищі.

Вдома на Олександра чекали мама і донька.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button