Війна

Меморіал пам’яті: солдат Олександр Загорулько

Солдат Олександр Загорулько загинув під час виконання бойового завдання 31 серпня 2023 року внаслідок ворожого артилерійського обстрілу біля села Роботине Запорізької області. Захиснику назавжди 43 роки.

Олександр Анатолійович народився в місті Ічня Чернігівської області. Навчався в школі №3, де закінчив девʼять класів. Потім 10 років працював на лісопилці, а далі займався виготовленням дверей, вікон і меблів на замовлення. Це була його улюблена справа. Останнім часом працював у компанії «Голдпак» різником.

6 квітня 2022 року Олександра мобілізували до лав Збройних Сил України. Він обіймав посаду стрільця-санітара у 118-й окремій механізованій бригаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли Семенівську громаду

«Він був спокійний, лагідний, працелюбний. Дуже любив свого сина, усе для нього робив – і купував, і дарував. По господарству міг допомогти, тримав свинку, посадити на городі вмів, як під лінійку. Роботи не цурався. Зараз куди не глянь, усе його рук справа – там табуретка, яку він власноруч зробив, десь віконця поставив, а десь поштукатурив. Руки у нього були справді золоті», – розповіла мама Надія Миколаївна.

«Добрий, чуйний, він намагався всім допомогти. Любив дуже природу, збирав гриби та ходив на риболовлю. Багато вільного часу приділяв синові та родині», – додала колишня дружина Крістіна.

Поховали воїна у рідному місті.

В Олександра залишилися батьки, колишня дружина та син.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button