Війна

Меморіал пам’яті: солдат Олексій Близнюк

Солдат Олексій Близнюк загинув 4 липня 2022 року в бою з російськими окупантами за місто Бахмут на Донеччині. У червні захиснику виповнилося 43 роки.

Олексій народився в селі Гвоздиківка Чернігівської області. У 1997 році закінчив Щорське середнє професійно-технічне училище та здобув професію столяра. У мирному житті працював монтером колії ВП «Київська дистанція колії» АТ «Укрзалізниця». Підпрацьовував таксистом. Любив риболовлю та відпочинок на природі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулий тиждень окупанти 14 разів обстрілювали Чернігівщину

Під час повномасштабної війни чоловік став військовослужбовцем Збройних Сил України. Служив стрільцем у 58-й окремій мотопіхотній бригаді імені гетьмана Івана Виговського.

«Олексій був справжнім чоловіком, сміливим і мужнім, завжди готовим прийти на допомогу, відстоював правду і справедливість, був чесним і відкритим, порядним, уважним, принциповим. Був люблячим чоловіком і батьком, турботливим сином і надійним другом. Не мав військової освіти, але завжди був справжнім воїном всередині, борцем і патріотом!» – розповіла дружина полеглого бійця.

Поховали захисника на Алеї Героїв міського кладовища міста Сновськ Чернігівської області.

В Олексія залишилися батьки, дружина Наталія й донька Анастасія.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button