Війна

Меморіал пам’яті: солдат Віктор Лукашевич

Солдат Віктор Лукашевич загинув 4 березня 2023-го під час виконання бойового завдання під містом Куп’янськ на Харківщині. Захиснику було 53 роки.

Віктор родом з Чернігівської області. Жив із родиною у селищі Куликівка. Пройшов строкову військову службу. Працював будівельником у Києві, Борисполі, Ірпені та інших містах. У 2016-2019 роках воював в АТО/ООС на Донбасі. З 2021 року працював муляром у компанії «УкрСіверБуд».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через російський авіаудар по Чернігівській області загинула молода захисниця Катерина Ющенко

З початком повномасштабного російського вторгнення чоловік знову взяв до рук зброю, щоб захищати Україну від окупантів. Служив у 3-й окремій танковій Залізній бригаді. Обіймав посаду номера обслуги мінометної батареї.

«Ми з Віктором багато років працювали разом на будівництві. Він був доброю, гарною людиною, завжди був радий допомогти. Дуже любив своїх онуків», – розповів колега загиблого Сергій.

«Хоробрий воїн, справжній патріот, чудовий батько, чоловік і товариш. Таким і лишиться в пам’яті всіх, хто його знав. Вічна пам’ять герою! Шана і низький уклін родині!» – зазначили у Куликівській селищній раді.

Поховали Віктора у селищі Куликівка на Чернігівщині.

Вдома на нього чекали дружина, діти та онуки.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button