Війна

Меморіал пам’яті: солдат Владислав Огир

Солдат Владислав Огир, позивний Гуру, загинув 2 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання біля села Ступочки на Донеччині. Захиснику було 39 років.

Владислав народився у селищі Сосниця Чернігівської області. Закінчив 9 класів місцевої школи. Потім здобув спеціальності тракториста-машиніста, слюсаря з ремонту сільськогосподарських машин та водія у Сосницькому професійно-технічному училищі №31. Після навчання пройшов строкову військову службу. Повернувся додому, збудував родину. Жив і працював у рідному селищі. У вільний час любив рибалити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли село на Чернігівщині

Під час повномасштабного російського вторгнення чоловік приєднався до Збройних Сил України. Після проходження навчання став гранатометником 80-ї окремої десантно-штурмової бригади. Разом із побратимами виконував бойові завдання на передовій з літа 2022 року.

«Мій чоловік був дуже порядною, чуйною та доброю людиною. Мав багато планів на майбутнє. Любив життя, цінував сім’ю та дітей. Завжди приходив на допомогу у важкий час. І до останнього подиху залишався патріотом своєї Батьківщини!» – розповіла дружина загиблого Юлія.

Поховали захисника у рідному селищі.

У Владислава залишилися мама, брати, дружина і діти.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button