Війна

Меморіал памяті: молодший лейтенант Сергій Гребенюк

Молодший лейтенант 37-річний Сергій Гребенюк загинув 11 березня 2022-го під час артилерійського обстрілу Чернігова. Тоді ворог поцілив у командний пункт штабу, і чоловік отримав осколкові поранення у грудну клітку та серце.

Сергій Миколайович народився в місті Ічня на Чернігівщині. У 2001 році закінчив тамтешню гімназію ім. С. Васильченка. Дуже любив історію і правознавство. Згодом навчався в Чернігівському державному інституті економіки управління, хотів бути юристом. Далі вступив до Київського національного університету внутрішніх справ.

Працював на різних посадах: державним виконавцем у відділі ДВС м. Чернігова, спеціалістом загального відділу Чернігівської районної державної адміністрації, стажувався у приватного нотаріуса. У 2010 році здав кваліфікаційний іспит на право займатися нотаріальною діяльністю. Обіймав посаду завідувача Ніжинської районної нотаріальної контори, а з 2015 року вів приватну практику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Три громади Чернігівщини опинилися під ворожим вогнем

Із перших днів повномасштабного вторгнення пішов до військкомату та записався у добровольці. Служив у лавах 119-ої окремої бригади територіальної оборони на посаді оперативного чергового командного пункту штабу.

«Чесний, щирий, надзвичайно добрий і чуйний, світла та порядна людина. Він завжди був відданий своїй справі. Був справжнім патріотом», – кажуть про Сергія Гребенюка побратими по службі, друзі та колеги.

Поховали захисника 15 березня 2022 року в Киїнці на Чернігівщині.

У нього залишилися батьки, дружина, син та інші рідні.

Одну з вулиць в рідному місті Сергія перейменували на його честь.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button