Війна

Меморіал памяті: загиблі внаслідок ракетного удару по драмтеатру у Чернігові

Рік тому у центрі Чернігова російська ракета обірвала життя семи людей.

34-річний автомеханік Дмитро Магліч із початком повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю. Захищав свій дім і державу в лавах 119-ї бригади тероборони. У чоловіка залишилися мама, дружина та син.

22-річний студент Назар Ющенко захоплювався автосправою. Мріяв із «Запорожця» зробити спорткар. У хлопця залишилися мама, бабуся та дідусь.

У день трагедії Олександру Онищенку виповнилося 34 роки. Останні 10 років мешкав у Броварах. 19 серпня приїхав з родиною до Чернігова: дружина мала стати хрещеною. Під час ракетного удару всі були в машині. Чоловік загинув на місці, сина та дружину госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На могилі захисника з Чернігівщини освятили пам’ятник

Старшій лаборантці Чернігівської політехніки Наталії Торії був 41 рік. Вона потрапила під обстріл, повертаючись із церкви. Йшла разом із донькою та мамою. Рідних було госпіталізовано.

48-річна викладачка іноземної мови Світлана Кормільцина тоді просто прогулювалася парком. Студенти згадують її як найпозитивнішого педагога. У жінки залишилися батьки та донька.

35-річний правозахисник Володимир Василенко разом з дружиною виховував чотирьох синів. Один із них того дня був з ним в машині. Хлопчика госпіталізували.

Наймолодша жертва російської ракетної атаки – шестирічна Софійка Голинська. Дівчинка разом з мамою приїхала до Чернігова погостювати. Вона була єдиною довгоочікуваною дитиною в родині. Батько Софійки боронить країну.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button