Війна

Менська громада провела в останню путь Героя Ігоря Горбатюка

Учора, 2 серпня, у Менській громаді попрощалися із загиблим воїном Ігорем Горбатюком, який боронив нашу Україну від російських загарбників.

Ігор Русланович Горбатюк народився 3 грудня 1997 року в смт Макошине. У родині було двоє синів-двійнят – він та брат Максим. З дитинства проживав у смт Макошине, де й здобув середню освіту, згодом навчався в Державному професійно-технічному навчальному закладі «Конотопське вище професійне училище» за спеціальністю «Слюсар з ремонту рухомого складу». Був призваний до лав ЗСУ. Строкову службу проходив у Харкові в рядах Нацгвардії. Після служби працював у  відокремленому підрозділі Бахмацька дистанція захисних лісонасаджень Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця». Одружився, виховував маленького синочка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігівській області попереджено спроби проникнення на територію України ворожих ДРГ

З 17.11.2022  пішов обороняти Батьківщину. Кулеметник 1 механізованого відділення 3 взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону старший солдат Ігор Русланович Горбатюк загинув під час виконання бойового завдання на околицях населеного пункту Роботине Запорізької області 26 липня 2023 року внаслідок танкового обстрілу противника.

Односельці запам’ятають його як відкриту, щиру, з великим серцем та веселою вдачею людину.

У загиблого захисника залишились батьки, брат, дружина та дворічний синок.

Віддати останню шану загиблому захиснику прийшли жителі села, представники влади, військовослужбовці та мешканці громади.  Місцем останнього спочинку Героя став його рідний край – Ігоря Горбатюка поховали на кладовищі у смт Макошине.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Менська громада

Ще статті по темі

Back to top button