Війна

На Чернігівщині матері загиблого воїна вручили медаль сина

Сьогодні начальник Новгород-Сіверського РТЦК та СП разом із головою РВА Андрієм Анікієнко та головою Новгород-Сіверської міськради Людмилою Ткаченко передали матері полеглого земляка Романа Дубіни орден «За мужність» ІІІ ступеня, присвоєний йому посмертно указом Президента України №220 від 7 квітня 2022 року. Урочисте вручення нагороди відбулося в приміщенні сільради села Чайкине, де похований Герой.

Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Присутні висловили слова шани та вдячності матері Романа, Раїсі Романівні, за виховання мужнього сина – справжнього Героя та патріота Батьківщини. Довідково: Роман Дубіна народився 30 червня 1979 року в селі Чайкине Новгород-Сіверського району Чернігівської області. В 1985 році пішов у перший клас Чайкинської середньої школи. У 1994 році закінчив 9 класів цієї школи. З 1997 року по 1998 рік проходив строкову військову службу в ЗСУ.

Після армії довгий час працював у товаристві «Агрофірма імені Шевченка». Далі трудову діяльність поповнював на теренах будівельної та охоронної сфер. Із 2014 року по 2016 рік працював експедитором товариства «Чернігівська чайна компанія».

З 2020 року працював оператором на заправній станції ТОВ «Денам Оіл». 20 січня 2022 року добровільно вступив до лав Збройних Сил України. Старший сержант військової служби за контрактом, сержант із матеріального забезпечення 1-ї стрілецької роти військової частини А7331.

Загинув 11 березня 2022 року в місті Чернігів, захищаючи його від російської навали. Похований 19 березня 2022 року в селі Чайкине Новгород-Сіверського району Чернігівської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button