Війна

На Чернігівщині попрощалися із двома Захисниками

Помстимося за кожного, хто поліг за Україну! На Чернігівщині попрощалися з двома земляками, які загинули в мужньому бою за вільне майбутнє українського народу. Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Лейтенант Карак Ігор Миколайович народився 22 квітня 1994 року в Чернігові.

Тут ріс і навчався, закінчив місцеву ЗОСШ №10, після чого вступив до Чернігівського ліцею з ПВФП. Далі здобув освіту у Чернігівському національному політехнічному університеті.

До 24 лютого 2022 року чоловік працював у ТОВ «МВЕТК», а після початку повномасштабної війни долучився до оборонців Батьківщини. Службу ніс у складі військової частини А7014 і разом з побратимами віддано захищав рідну землю від загарбника.

17 травня 2022 року під час оборони Сіверщини Карак Ігор потрапив під ворожий ракетний удар, отримавши травми, які виявилися несумісними з життям. Нещодавно вдалося ідентифікувати тіло полеглого Захисника, тож сьогодні його провели в останню путь, попрощавшись у Чернігові в Катерининській церкві та поховавши на кладовищі Ялівщини.

Солдат Матузка Богдан Олександрович народився 3 вересня 1999 року в Прилуках.

Тут закінчив місцеву ЗОШ №10, а після неї – педагогічний коледж.

У березні 2022 року чоловік не лишився осторонь і долучився до Захисників України, аби зі зброєю в руках боронити рідну Батьківщину. Службу ніс у складі військової частини А4427 та мужньо виконував свій військовий і громадянський обов’язок із захисту суверенітету та територіальної цілісності рідної держави.

12 березня 2023 року під час боїв на Харківщині підрозділ Богдана потрапив під ворожий артилерійський обстріл, унаслідок чого наш земляк отримав поранення, які виявилися несумісними з життям. Попрощалися з воїном у Прилуках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову втрата: загинув воїн із Чернігівщини

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button