Війна

На Чернігівщині попрощалися з воїном, який поліг у мужнім бою

Віддав життя за вільне майбутнє українського народу – на Чернігівщині попрощалися з воїном, який поліг у мужнім бою проти російських окупаційних військ. Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Солдат Бабенко Євгеній Анатолійович народився 10 січня 1977 року у селі Рощино Курганської області. У 1985 році разом із родиною переїхав на Чернігівщину, де закінчив СЗОШ №32. Після 9-го класу вступив на навчання до ПТУ-6, де опановував професію столяра.

Протягом 1995-1997 років Євгеній проходив строкову військову службу. Більше як 10 років працював на заводі «Хімволокно», а останнім часом – двірником у СЗОШ №3.

Після початку повномасштабної війни чоловік потрапив до лав ЗС України. Службу проходив у складі одного з підрозділів військової частини А4590 та на посаді старшого навідника віддано боронив Батьківщину від ворожих окупаційних військ.

На жаль, 8 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Бабенко Євгеній загинув. Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховавши його на кладовищі «Яцево».

Не забудемо Героїв! Не пробачимо ворогам! Долучайтеся до оборонців України, аби помститися за полеглих земляків і зберегти памʼять про них у серцях вільних і незалежних українців!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button