Війна

На Чернігівщині прощалися із двома Героями, які віддали життя за Незалежність

Сьогодні на Чернігівщині попрощалися з двома воїнами, які загинули у бою за незалежність Батьківщини.

Старший солдат Моржов Микола Анатолійович народився 25 січня 1985 року у селі Тупичів. Проживав у Чернігові, а з початком повномасштабної війни без роздумів та вагань долучився до лав Захисників України. Спочатку Микола ніс службу в одному з підрозділів територіальної оборони Чернігова, трохи згодом потрапив до складу військової частини А7333 та разом з побратимами вирушив на захист східних кордонів України. Там він мужньо виконував свій військовий та громадянський обов’язок, даючи гідну відсіч загарбникам!

На жаль, 20 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання під Білогорівкою на Луганщині Моржов Микола потрапив під ворожий обстріл, отримавши поранення, які виявилися несумісними з життям…

Сьогодні рідні та близькі провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять воїна-земляка та поховавши його на кладовищі Малої Батьківщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагічна втрата: загинув воїн із Чернігівщини

Сержант Павлущенко Сергій Юрійович народився 22 січня 1988 року. Закінчив чоловік Городищенську школу, певний час працював у ТОВ «Чернігівська м’ясна компанія».

Захищати Батьківщину Сергій пішов ще у 2014-му році, з 2019-го проходив військову службу за контрактом у Збройних Силах України. З початком повномасштабної війни чоловік без вагань знову взяв до рук зброю, аби пліч-о-пліч з побратимами вкотре боронити рідну Україну від ворожих окупаційних військ! Службу ніс у військовій частині А2167 на посаді головного сержанта взводу.

На жаль, 25 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Успенівка на Донеччині Павлущенко Сергій загинув, отримавши поранення, які виявилися несумісними з життям…

Сьогодні рідні та побратимим востаннє попрощалися з ним, вшанувавши світлу пам’ять воїна та поховавши його на кладовищі села Вишневе Бахмацького району.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button