Війна

На Чернігівщині прощалися із загиблим Гером

«На щиті» повернувся воїн з Чернігівщини — 1 травня його провели в останню путь.

Солдат Хавлук Семен Олександрович народився 4 жовтня 1988 року у Новгород-Сіверському. У 2005 році закінчив 11 класів місцевої загальноосвітньої школи № 2, далі вступив до технічного училища в місті Славутич на спеціальність «електрик».

Протягом 2007- 2008 років чоловік проходив строкову військову службу в Збройних Силах України, а після її завершення працював на будівництві у Києві та Новгород-Сіверському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повертається «на щиті»: загинув депутат із Чернігівщини

Після початку повномасштабної війни Семен полишив цивільне життя та одним із перших прибув до місцевого ТЦК та СП. Спочатку боронив Сіверщину, а потім потрапив до складу одного з підрозділів військової частини А7105. Разом з побратимами наш земляк віддано боронив Україну від загарбників, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам на посаді оператора одного з відділень протитанкового взводу.

На жаль, 26 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Хавлук Семен загинув. Попрощалися з земляком на його малій батьківщині у Спасо-Преображенському монастирі, поховавши на місцевому кладовищі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button