Війна

На Чернігівщині провели в останній путь двох Захисників, які в один день віддали свої життя за Україну

Менська громада попрощалася з загиблими Воїнами Станіславом Авраменком та Андрієм Андрієнком. Обидва захисники були родом з Мени та, за роковими обставинами долі, загинули в один день.

Про це повідомляє Менська міська рада.

Станіслав Авраменко, 1979 року народження, народився і виріс у Мені, проживав та працював у рідному місті. Згодом відкрив власну справу, займався перевезенням вантажів. У 2023 році мобілізувався до лав ЗСУ, служив на посаді заступника командира роти штабних машин з озброєння батальйону зв’язку.

Станіслав Авраменко загинув під час виконання службових обов’язків 17 квітня 2024 року від отриманих травм під час ракетного удару військами російської федерації. Батько двох дітей. Товариський, дуже любив життя, мав багато друзів.

20 квітня Станіслава Авраменка провели в останній путь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Чернігівщині створять перший цифровий меморіал

48-річний менянин Андрій Андрієнко,займався підприємницькою діяльністю,а також захоплювався подорожами на байдарках. Батько двох синів. У лютому 2023 року був призваний до лав ЗСУ по мобілізації. Служив навідником 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 11 механізованої роти 4 механізованого батальйону військової частини А 0222.

Андрій Андрієнко загинув 17 квітня 2024 року під час виконання обов’язків військової служби внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу від отриманих травм у районі населеного пункту Роздолівка Донецької області.

Попрощалися з Андрієм Андрієнком 23 квітня.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button