Війна

На Чернігівщині провели в останню путь полеглого Захисника

Козелецька громада попрощалася з померлим захисником-оборонцем Чернігівщини. 3 жовтня у селі Тарасів Білейківського старостату відбулось прощання з захисником України, 35-річним солдатом Євгеном Коржем, який помер у лікарні від тяжкої хвороби.

Народився Євген Володимирович 17 липня 1988 року в селі Тарасів Козелецького району, що на Чернігівщині. Він був єдиним сином у своїх батьків і найстаршим братом, захисником і підтримкою для трьох своїх молодших сестер.

Із перших днів кровожерливої війни Євген став на захист рідної землі, й у складі Національної гвардії України разом з побратимами брав участь в обороні Чернігова. На посаді стрільця-телефоніста відділення стрілецького батальйону в/ч 3082 боронив свою Чернігівщину, свою велику родину, свою Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На фронті загинув боєць з Чернігівщини

Велике бажання якнайшвидшої перемоги безжально зруйнувала раптова смерть. Війна підірвала здоров’я захисника, і 29 вересня 2023 року Євген Корж помер у Чернігівській обласній лікарні від тяжкої хвороби.

У чоловіка залишилися батько та молодші сестри.

Відспівував померлого Захисника біля рідного будинку військовий капелан. Навколо синьо-жовтої труни зібрались рідні, друзі, бойові побратими, керівництво громади, небайдужі мешканці.

Поховали Євгена Коржа з усіма військовими почестями на місцевому кладовищі в рідному селі Тарасів.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Козелецька селищна рада

Ще статті по темі

Back to top button