Війна

На Чернігівщині провели в останню путь прикордонника

Військовий романтик, прикордонник, який вкладав сенс у кожен день своєї службової діяльності, професіонал своєї справи, надійний товариш, люблячий чоловік і батько — так про Олександра В’язовика згадують побратими.

Учора, 11 жовтня, Чернігівщина та вся Україна попрощалися із ще одним Захисником, який віддав життя на фронті російсько-української війни.

Про це повідомляє Північний кордон. Держприкордонслужба.

До лав прикордонного відомства Олександр приєднався понад двадцять років тому – у 2001 році. Увесь цей час сумлінно, патріотично та чесно служив українському народові.
Він загинув під час виконання бойового завдання в прикордонні Чернігівської області 9 жовтня унаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Інспектор прикордонної служби вищої категорії – начальник групи інспекторів прикордонної служби Олександр В’язовик отримав поранення, не сумісні з життям.

Поховали воїна в рідній Семенівці. Віддати шану та вклонитися матері за сина-Героя прийшли побратими, друзі, товариші та мешканці міста.

Олександру назавжди залишиться 43… Назавжди у скорботі без сина залишилися мати, без чоловіка дружина, без батька донька. І побратими, які готові помститися за Героя ненависному ворогові.
Поховали Олександра за військовим ритуалом: за участі почесної варти, військового оркестру, у пам’ять про полеглого воїна лунав військовий салют. Труна була покрита Державним Прапором України, який потім передали рідним.

Командування та особовий склад Чернігівського прикордонного загону висловлює щирі слова скорботи рідним, близьким та побратимам Олександра… Вічна пам’ять і слава Герою!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button