Війна

На Чернігівщині провели в останню путь воїна Ігоря Довгого 

Коропщина плаче. Страшна війна без жалю забрала життя Ігоря Довгого – ще одного нашого Героя, який мужньо боронив українську землю від російського окупанта.

Про це повідомляють у Коропській селищній раді.

Ворог вирвав із життя дуже добру і світлу людину, турботливого сина, коханого чоловіка і люблячого батька, брата, друга, товариша. 

Ігор Довгий народився 9 березня 1985 року в селі Шабалинів. Був найстаршим у багатодітній родині. Крім нього, мама Наталія Миколаївна виростила і виховала ще двох менших синів і доньку.

У 2000 році Ігор закінчив 9 класів Шабалинівської школи.

Вчителі розповідають: був порядним і дисциплінованим, добрим і товариським, ввічливим, старанним і щирим. Ще одна його яскрава риса – він завжди виступав за справедливість.

Обожнював рибалити. Любив спорт, був фізично сильним і витривалим. Виріс працьовитим – трудився у столиці й за кордоном. 

Ігор Довгий створив прекрасну сім’ю, всю душу віддавав дружині й синочку… Молода родина не так давно придбала будинок у рідному селі. Ігор старався облаштувати усе якнайкраще для своїх найближчих людей. Мав ще багато планів з будівництва та ремонту оселі… 

30 червня 2022 року був призваний на військову службу за мобілізацією захищати Україну – на посаду водія парашутнодесантної роти. 

5 листопада Коропщина здригнулася від страшної звістки, що долинула з Луганщини, –  наш земляк загинув…

Учора ввечері громада навколішки зустріла воїна. 

Сьогодні Героя проводжав увесь Шабалинів. Звідусіль з’їхалися вихідці з села, щоб попрощатися із другом, із яким провели спільне щасливе дитинство і юність…  Біль втрати прийшли розділити багато людей – бо в горі немає чужих і байдужих.

До місця вічного спочинку труну несли на руках. На честь воїна пролунав трикратний військовий салют.

🇺🇦Вічна пам’ять Воїну і всім, хто віддав життя за Україну!  

«Висловлюємо щирі співчуття родині – мамі Наталії Миколаївні, дружині Інні, сину Назару, братам Віктору і В’ячеславу, сестрі Вікторії, всім людям, які втратили друга, товариша, близьку людину… 

Спочивай із миром, Герою! Вклоняємося твоєму подвигу! 

Дякуємо за оборону України і всіх нас!», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button