Війна

На Чернігівщині провели в останню путь Захисника

Ігор Вікторович Яблоновський народився 8 серпня 1992 року в Мені. Навчався в Менській районній гімназії. Після закінчення школи 2010 року вступив до державного навчального закладу «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», який закінчив із відзнакою, отримавши кваліфікацію кухаря-кондитера. Працював у різних закладах та установах в Україні й за кордоном. Про це повідомляють у Менській міськраді.

Коли 2022 року почали формуватися Сили територіальної оборони, вступив до одного з батальйонів, брав участь у навчаннях, а потім добровільно записався до лав ЗСУ, – ділиться спогадами про Героя сестра Тетяна.

Із 11.04.22 р. служив у роті охорони 1-го відділу Корюківського РТЦК та СП, 7.06.22 року переведений до військової частини А 4722, або 116-ї окремої механізованої бригади.
Проходив службу на посаді номер обслуги 7-го розрахунку самохідної артилерійської бойової машини 2-го самохідного артилерійського взводу 2-ї самохідної артилерійської батареї 2-го самохідного артилерійського дивізіону військової частини А 4722.

15 жовтня в результаті виконання бойового завдання в районі н.п. Петропавлівка Куп’янського району Харківської області отримав поранення та був евакуйований до військової частини А3306.
Перебував на стаціонарному лікуванні у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону, але 18 жовтня помер від отриманих поранень.

«Батьки втратили доброго й люблячого сина, Менщина та Україна — мужнього воїна та захисника.
Вічна пам’ять і добра слава про Ігоря Яблоновського нехай живе в наших серцях, а душа його спочиває з миром!» – йдеться в повідомленні.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button