Війна

На Чернігівщині в останню путь провели чотирьох воїнів

Солдат Сілкін Олександр Олексійович.

Народився 15 липня 1970 року в селі Борківка. Тут ріс і навчався в місцевій середній школі. Після неї вступив у професійно-технічне училище №18, а після закінчення навчання працював будівельником у Чернігові.

До лав Захисників України Олександр долучився з перших днів повномасштабного ворожого вторгнення. Службу ніс у військовій частині А1815 на посаді сапера інженерно-саперного відділення.

На жаль, 27 січня 2023 року під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Нескучне на Донеччині Сілкін Олександр загинув.

Сержант Бондар Богдан Миколайович.

Народився 27 квітня 1988 року в Чернігові. У 2005 році закінчив місцеву СЗОШ №19, а з 2006-го по 2007-й проходив строкову військову службу. Протягом 2009-2014 років чоловік працював слюсарем із ремонту та обслуговування технологічних установок на “ОТКЕ” облтеплоенерго. Разом із тим, у 2011 році розпочав навчання у Чернігівському державному інституті економіки та управління.

З 2015-го по 2016-й Богдан проходив службу за контрактом в одному з підрозділів ДПСУ, після його закінчення продовжив військову службу, але уже в лавах ВМС ЗС України до 2018-го року. У 2019-му наш земляк вкотре підписав контракт на проходження військової служби у лавах Збройних Сил, брав безпосередню участь в Операції об’єднаних сил на сході України, а у 2021 році повернувся до цивільного життя.

Із початком повномасштабної війни Богдан не лишився осторонь, повернувшись до військової справи та вкотре взявши до рук зброю, аби разом із побратимами стати на захист рідної Батьківщини. Службу проходив у складі військової частини А0281 на посаді стрільця-номера обслуги взводу охорони бригадної артилерійської групи.

На жаль, 23 січня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кремінна на Луганщині Бондар Богдан загинув.

Попрощалися з Олександром та Богданом у Чернігові в Катерининській церкві, поховавши воїнів на кладовищі «Яцево».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову втрата: загинув воїн із Носівської громади

Старший солдат Іващенко Микола Миколайович.

Народився 9 серпня 1982 року в селі Тиниця. Тут навчався у місцевій школі, а після її закінчення проходив строкову військову службу. У 2015-му чоловік уперше став на захист Батьківщини, брав участь в антитерористичній операції на сході України, а у 2015 році повернувся до цивільного життя.

Останнім часом Микола працював у службі охорони в Києві, а у квітні 2022 року долучився до лав оборонців України вже в умовах повномасштабної війни. Службу ніс у складі військової частини А4574 на посаді старшого стрільця.

На жаль, 27 січня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу с Кліщіївка на Донеччині Іващенко Микола загинув…

Попрощалися з земляком у Бахмачі, поховавши його на кладовищі рідного села. Вдома у Миколи залишилися батьки, брат та дружина.

Солдат Бронський Руслан Сергійович.

Народився 1 квітня 1981 року у Сосниці. Тут закінчив місцеву середню школу ім. Довженка.
У квітні 2022 року долучився до лав Захисників Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А4118 на посаді навідника відділення та разом із побратимами віддано захищав Україну від російських окупаційних військ.

На жаль, 27 січня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Новосілка на Донеччині Бронський Руслан загинув…
Попрощалися з земляком у Сосниці, поховавши його на центральному кладовищі. Вдома в Руслана залишились дружина та двоє дітей.

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button