Війна

На Чернігівщині в останню путь провели двох загиблих Героїв

Двоє воїнів повернулися «на щиті» — 16 червня на Чернігівщині їх провели в останню путь.

Солдат Многолітній Сергій Геннадійович народився 23 лютого 1994 року в місті Новгород-Сіверський. Закінчив 11 класів Новгород-Сіверської гімназії №1. Далі вступив до Чернігівського коледжу пенітенціарної служби. Після закінчення працював в Новгород-Сіверській УВП № 31 на посаді молодшого інспектора ll категорії відділу режиму та охорони.

У 2016-му році чоловік вирішив пов’язати своє життя з військовою службою, підписавши контракт з однією з військових частин ЗС України. З часом взяв участь в антитерористичній операції на сході держави. у 2018 році повернувся до цивільного життя та працював у рідному місті.

З початок повномасштабної війни Сергій одним із перших прийшов до місцевого РТЦК та СП і знову став на захист рідної Батьківщини. У складі військової частини А7014 на посаді старшого навідника наш земляк віддано виконував свій військовий та громадянський обов’язок, та, на жаль, 11 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Луганщині Многолітній Сергій загинув.

Попрощалися з воїном на його малій батьківщині, поховавши на місцевому кладовищі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти з гвинтокрила запустили некеровані ракети по селу на Чернігівщині

Солдат Гончаренко Денис Анатолійович народився 23 вересня 1993 року у Корюківці. Навчався в Чернігівському професійному будівельному ліцеї, де опанував спеціальність «тинькар лицювальник, плиточник».

У квітні 2022 року Денис долучився до лав оборонців України, аби зі зброєю в руках боронити Незалежність Батьківщини. Службу ніс у складі одного з підрозділів військової частини А4350 і протягом більше ніж року давав гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

На жаль, 10 червня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку Гончаренко Денис загинув. Попрощалися з воїном у Корюківці, поховавши його на місцевому кладовищі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button