Війна

На Чернігівщині в останню путь провели воїна

Молодший сержант Лавський Сергій Петрович народився 6 липня 1981 року в селі Куковичі на Менщині. Тут навчався в місцевій загальноосвітній школі, після завершення навчання працював трактористом і комбайнером у колгоспі.

Із 1999-го по 2001-й чоловік проходив строкову військову службу у лавах Збройних Сил України, а у 2014-2015 роках у складі 1-ї окремої танкової Сіверської бригади захищав територіальну цілісність та недоторканість України на східних кордонах. У 2018-му році Сергій підписав контракт і залишився служити у бригаді до січня 2022 року.

Із початком повномасштабної війни наш земляк одним із перших добровільно повернуся до лав Захисників та у складі 1-ї танкової Сіверської бригади вкотре вирушив на оборону Батьківщини. Разом із побратимами він віддано захищав рідну землю, даючи гідну відсіч загарбникам.
18 листопада 2022 року під час виконання чергового бойового завдання в районі населеного пункту Времівка на Донеччині Лавський Сергій потрапив під ворожий обстріл та отримав поранення. На жаль, врятувати воїна не вдалося…

Сьогодні рідні та побратими провели загиблого земляка в останню путь, вшанувавши його світлу пам’ять і поховавши на кладовищі рідного села.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлюють свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться в серцях кожного з нас!
Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button