Війна

На Чернігівщині в останню путь провели загиблого воїна

Учора, 12 січня, Талалаївська громада провела в останній земних шлях військовослужбовця Сергія Миколайовича Голуба.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці громади.

Сергій Голуб народився 13 серпня 1982 року в селі Рябухи. Закінчив школу у рідному селі, старші класи — у сусідній, на той час Червоноплугатарській школі. Потім вступив до Роменського технікуму механізації. У період навчання проходив військову службу в Збройних Силах України, повернувшись, закінчив навчання у технікумі та став працювати водієм у Ніжинському МНС. Пізніше працював на будівництві в м. Київ, згодом — на різних роботах у Польщі, Чехії, Угорщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чаус сказав, що у результаті ранкової атаки, на Чернігівщині є пошкодження

У 2015 році одружився, проживав із сім’єю в с. Рябухи, на початку повномасштабної війни жив у Липовому та працював водієм у ТОВ «Горизонт». Влітку 2022 року призваний по мобілізації до Збройних Сил України. Деякий час служив у військовій частині в м. Чернігів з часом — на Бахмутському напрямку, Донецької області. Мав військове звання – сержант, був командиром відділення зенітно-кулеметної роти. У боях отримав контузію, пройшовши лікування і знову повернувся на службу.

Його молоде життя трагічно обірвалося під час перебування на ротації 6 січня 2023 року. Похоронили воїна у рідному селі Рябухи.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button