Війна

На Чернігівщині в останню путь провели Захисника

33-річний чоловік, навідник мотопіхотної бригади, загинув 13 вересня на Херсонщині від ран, отриманих під час ворожого артобстрілу. Про це повідомляє Коропська селищна рада.

Без батька залишився 10-річний син. Дружина Захисника не так давно померла, батьків у Павла теж нема, обоє відійшли за межу вічності. Із рідних лишилися двоє старших братів, які проживають в Атюші.

Мало не все село прощалося сьогодні зі своїм Захисником. До жалобної церемонії долучилося керівництво громади, військові.

…Майбутній воїн народився 28 червня 1989 року в багатодітній родині. У 1996-му пішов до школи. Після закінчення – вступив до професійно-технічного училища в столиці, здобув фах електрозварювальника. Потім була строкова служба в армії. Далі – робота, молодий чоловік працював у Києві в мережі супермаркетів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віддав життя за Україну: на Чернігівщині провели в останній путь воїна

Після народження сина повернувся в рідне село, де трудився на різних роботах.
«Спокійний, добрий, безкорисливий, залюбки допомагав іншим, любив спілкуватися», – так кажуть про учня вчителі атюшівської школи.

І ці риси зі шкільних років він проніс і далі по життю. Односельці говорять про Павла як про працелюбного. Він був завжди готовий прийти на допомогу, нікому ні в чому не відмовляв.
А коли російські загарбники прийшли нищити Україну, Павло Медвідь став на її захист. І стояв до останнього свого подиху, віддав за неї найцінніше, що мав – своє молоде життя.

Вічна пам’ять нашому Герою-земляку! Доземний уклін за мужність і захист України!
Щирі співчуття рідним людям Павла. Ніколи не зітреться з пам’яті важка втрата…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button