Війна

На Чернігівщині в останню путь провели захисника

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели земляка, який загинув у бою за Незалежність Батьківщини. Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Солдат Подобний Руслан Григорович

Народився 6 березня 1985 року в селі Рудьківка. Тут ріс та навчався, закінчивши місцеву середню школу. У 2006 році вступив до Ніжинського ліцею, навчався на кухара-кондитера, крім того, закінчив двомісячні курси за напрямом «перукар».

До повномасштабної війни працював у різних сферах: на консервному заводі, кондитером у кафе та пекарнях Києва, також працював на будівництві, їздив на заробітки за кордон, у майбутньому мріяв відкрити власну пекарню.

Після початку повномасштабної війни Руслан не лишився осторонь та 27 лютого вирішив долучитися до оборонців Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А7329 та разом з побратимами, життя трьох з яких врятував під час ворожих обстрілів, віддано захищав Україну від загарбників.

На жаль, 30 грудня 2022 року у ході виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Підгородне на Донеччині Подобний Руслан загинув…

Попрощалися з воїном у Ніжині в церкві Всіх Святих, поховавши на місцевому кладовищі села Липів Ріг, де він проживав.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК та СП висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя! Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у серцях кожного з нас…

Слава загиблим Героям!

Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button