Війна

На Чернігівщині в останню путь провели Захисника

Бахмацька громада провела в останню путь Захисника України – Олександра Васильовича Скорину.

Про це повідомляють у Бахмацькій міськраді.

Велелюдний чин похорону відбувся сьогодні в Красилівці – рідному селі воїна. Рідні, друзі, однокласники, односельчани, представники влади прийшли віддати останню шану Захиснику, який поклав життя за вільну Україну.

Олександр Скорина народився 24 січня 1972 року в селі Красилівка. Закінчив місцеву школу, вивчився на водія. Згодом працював охоронцем в охоронних структурах у Києві. Протягом останніх років займався домашнім господарством. Чемний, врівноважений, як кажуть, був добрим і до роботи, і до людей.

28 лютого 2023 року був призваний на військову службу Ніжинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки Чернігівської області. Служив старшим стрільцем-оператором другого відділення другого стрілецького взводу третьої стрілецької роти військової частини А4863.

Загинув молодший сержант Олександр Скорина 30 червня 2023 року під час виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, внаслідок мінометного обстрілу ворога.

Ще статті по темі

Back to top button