Війна

На Куп’янському напрямку загинув військовий з Чернігівщини

Стало відомо про загибель воїна Артема Станіславовича Запеки.

Про це повідомляє Козелецька селищна рада.

Народився Артем 4 листопада 1996 року у сел.Козелець. З родиною проживав у с.Новики.

Закінчивши Білейківську ЗОШ І-ІІІ ст., вступив до Професійно-технічного училища № 33 с.Мрин, де здобув професію тракторист-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва. Після присягнув на вірність Україні та з 08 листопада 2017 року до 09 квітня 2019 року проходив строкову службу в лавах ЗСУ у десантно-штурмовій бригадах в/ч А2900 та в/ч А2582.

У цивільному житті Артем працював будівельником.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кодола показав наслідки влучання «шахеда» в Ніжині (Фото)

З перших днів повномасштабного вторгнення Артем не вагаючись долучився до Сил територіальної оборони ЗСУ. За мобілізацією був призваний другим відділом Чернігівського РТЦК та СП та служив у роті охорони другого відділу Чернігівського РТЦК та СП. Був переведений до в/ч А4569, потім до в/чА4722, де служив на посаді водія відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувального взводу механізованого батальйону.

24 липня 2024 року під час виконання бойових завдань в районі населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області вірний військовій присязі Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність старший солдат Артем Запека загинув.

У загиблого залишились дружина, батьки та сестра.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button