Війна

На прикордонні Чернігівщини ворожий дрон атакував маршрутку з людьми: поліція розслідує воєнний злочин (Фото)

Поліцейські Новгород-Сіверського райвідділу задокументували наслідки ворожої атаки на мирне населення прикордоння. За цим фактом розслідується кримінальне провадження. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Нагадаємо, вчора близько 14-ї години до поліції надійшла інформація про те, що у прикордонному Новгород-Сіверському районі ворожий безпілотник атакував маршрутку з мирними людьми. Внаслідок удару російського дрона троє людей зазнали травм – двоє жінок-пасажирок (1979 року народження і 1973 р.н) та чоловік 1975 р.н.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє поранених внаслідок влучання російського дрону в маршрутку на прикордонні Чернігівщини: прокуратура розпочала кримінальне провадження

Відомо, що восьмеро місцевих мешканців поверталися з ринку в Семенівці через одне з прикордонних сіл. Там цивільну маршрутку атакував російський дрон.

Семенівські поліцейські, які спільно з медиками негайно прибули на місце події, евакуювали постраждалих людей до лікарні.

Поліція зафіксувала наслідки ворожої атаки та зібрала докази воєнного злочину окупантів.

За цим фактом поліцейські Новгород-Сіверського райвідділу поліції розслідують кримінальне провадження за статтею 438 Кримінального кодексу України (порушення законів та звичаїв війни).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button