Війна

На щиті повертається воїн із Чернігівщини

На війні загинув Захисник України Кравченко Олексій Вікторович.

Герой незабаром повернеться «на щиті» в Шаболтасівку – малу батьківщину його батьків. Про це повідомляють у Понорницькій ОТГ (Новгород-Сіверського району).

Щоденно у книзі вічної пам’яті викарбовуються нові імена Героїв, які ціною власного життя захищали Батьківщину та кожного з нас від російських окупантів. Сьогодні, з великою скорботою, вимушені офіційно повідомити про ще одне ім’я…

Старший солдат Кравченко Олексій Вікторович, старший кулеметник 3 відділення 1 взводу 18 роти оперативного призначення 6 батальйону оперативного призначення військової частини 3027 «Буревій», загинув в бою за рідну українську землю.

Олексій Кравченко народився 22 грудня 2001 року в місті Київ. Там здобув освіту: спочатку закінчив коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету, а потім вступив до Університету економіки та права «КРОК». Службу проходив у складі Національної гвардії України з жовтня 2021 року.

25 грудня 2023 року військовий зник безвісти в районі населеного пункту Ямпіль Донецької області. Його тіло було знайдено через 3 дні з численними пораненнями несумісними з життям.

«Новина про загибель ще одного молодого та сміливого Захисника нашої держави є втратою для всієї громади. Ніколи не пробачимо окупанту жах та біль, які він приніс на нашу землю.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Олексія. Нехай пам’ять про мужнього воїна, який віддав своє життя за Україну, назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав!

Вічна пам’ять і шана Герою, Царство небесне душі!

Інформація щодо зустрічі та поховання буде опублікована згодом», — йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button