Війна

На війні загинув Герой із Чернігівщини

Сновщина знову отримала сумну звістку про втрату Героя. 25 лютого, виявивши стійкість та мужність у бою за нашу Батьківщину, загинув біля населеного пункту Федорівка Бахмутського району Донецької області наш земляк — старший сержант РЕПНЯК Андрій Петрович.

Про це повідомили у Сновській міськраді.

Народився Андрій 6 грудня 1979 року в с. Нові Млини, закінчив місцеву школу і був призваний на строкову військову службу.

Після повномасштабного наступу російської федерації на Україну з 4 травня 2022 року Андрій був призваний на військову службу за мобілізацією другим відділом Корюківського РТЦК та СП до роти охорони відділу. Проходив військову службу в складі військової частини А0693 на посаді командира стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніжинська громада провела в останню путь загиблого Героя

Він боронив нашу Україну і вірний присязі, наближаючи Перемогу, загинув від рук окупантів. Ми ніколи не пробачимо їм цього звірства!

Висловлюємо щирі слова співчуття дружині, синам, батькам, рідним, близьким, друзям, побратимам та усім, хто знав загиблого Героя.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button