Війна

На війні загинув воїн зі Сновської громади

Із сумом і болем повідомляємо чергову жахливу звістку – Україна знову втратила воїна, а Сновщина – свого Героя. На російсько-українській війні загинув старший сержант Стрехальот Василь Миколайович.

Про це повідомляють у Сновській міськраді.

Народився Василь 9 квітня 1995 року в селі Тихоновичі, навчався в місцевій школі. Згодом здобув вищу освіту у Сумському національному аграрному університеті.

Із 2015 по 2018 роки проходив військову службу за контрактом у військовій частині 3030. А з вересня 2020 року проходив військову службу за контрактом у Національній Академії Національної Гвардії України на посаді старшого кулеметника відділення комендантського взводу роти охорони бойового та матеріального-технічного забезпечення резервного батальйону імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького. Брав участь у бойових діях.

Повномасштабне вторгнення росії в Україну зустрів на службі. Мужньо боровся з ворогом, захищаючи рідну землю.

Із 1 червня 2022 року внаслідок ведення бойових дій поблизу населеного пункту Студенок Ізюмського району Харківської області вважався таким, що зник безвісти. Всі до останнього сподівалися на його повернення.

20 лютого 2024 року постановою слідчого СВ Ізюмського РУП ГУНП у Харківській області Стрехальот Василь визнаний загиблим…

Із кожною новою трагічною звісткою біль від втрат стає щоразу пекучішим.

Щиро співчуваємо рідним і близьким загиблого, плачемо у спільній тузі разом з ними і розділяємо біль від непоправної втрати.

«Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях! Вічна слава й пам’ять тобі, Воїне! Пам’ятаємо, якою ціною дається нам Перемога!

Про рух траурного кортежу і місце поховання Героя будемо повідомляти додатково», – йдеться в повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button