ВійнаСуспільство

Найпростіші укриття Чернігова забезпечують аптечками першої медичної допомоги

Минулого тижня виконавчий комітет Чернігівської міської ради погодив передачу комунальним підприємствам 2025 аптечок для найпростіших укриттів.

На виконання рішення Чернігівської міської ради від 1 червня 2023 року №32/VIII-2 «Про продовження дії «Програми підготовки територіальної оборони та підготовки населення м. Чернігова до участі в русі національного супротиву на 2022-2023 роки» на 2024-2025 роки управлінням житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради, в межах головного розпорядника бюджетних коштів, були закуплені медичні аптечки для створення належних умов тимчасового перебування в найпростіших укриттях мешканців міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Псевдооператор мобільного зв’язку ошукав чернігівку на понад 48 тисяч гривень

Нагадаємо, раніше виконком погодив передачу 507 біотуалетів та 2005 перезарядних ліхтарів для найпростіших укриттів Чернігова Найближчим часом має бути визначений порядок передачі обладнання об’єднанню житлово-будівельних кооперативів м. Чернігова (ОЖБК), приватним управителям, власникам відомчого житлового фонду та об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

За повідомленням управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button