Війна

Навіки залишився 40-річним: Чернігівщина втратила захисника

Знову Борзнянщина в жалобі.

25 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання із забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації на території Серебрянського лісництва в районі населеного пункту Діброва Сєвєродонецького району Луганської області загинув оператор відділення протитанкових керованих ракет роти вогневої підтримки 4-го батальйону спецпризначення Олег Чернявський.

Олег Віталійович народився 24 грудня 1983 року в місті Борзна.

Ріс допитливим юнаком. Дуже любив уроки історії, активно займався спортом. Навчався на відділенні футболу Борзнянської ДЮСШ, пізніше до спортивних уподобань додалися важка атлетика і пауерліфтинг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура розпочала кримінальне провадження через загибель чоловіка у результаті масованого ворожого обстрілу Семенівки

Один із перших випускників гімназії імені Пантелеймона Куліша 2000 року.

У 2006 році закінчив Чернігівський державний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка, здобув спеціальність учителя історії. Проживав та працював у м. Чернігів.

3 грудня минулого року став на захист Батьківщини.

Головним пріоритетом у житті Олега Чернявського були турбота про рідних, готовність прийти їм на допомогу в будь-який час.

Цілеспрямованість, чесніть та справедливість стали основними рисами, за які поважали Олега Чернявського друзі-спортсмени та побратими з Національної Гвардії України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button