Війна

Ніколюк відвідав військові полігони і навчальні центри в Польщі

Командувач підготовки командування Сухопутних військ ЗС України Віктор Ніколюк відвідав військові полігони і навчальні центри в Польщі, де відбуваються навчання та тренування військовослужбовців українських підрозділів.

Наші піхотинці та танкісти проходять курси як індивідуальної, так і колективної підготовки під пильним наглядом та менторством іноземних інструкторів із наших країн-партнерів.

«Щодня українські воїни опановують новітні зразки озброєння, які, в подальшому, застосовуватимуть вже на передовій в боротьбі із ворогом та задля визволення наших земель з-під окупації. Зазначу, що побачив в кожному з них високу мотивацію до навчання, що і позначилося на успіхах в заняттях. Завдяки підтримці Польщі, як на рівні керівництва держави, так і на рівні народу Республіки, захисники України отримують надзвичайно потужний досвід та знання. І наша щира подяка всім країнам-партнерам, які стоять із нами пліч-о-пліч в боротьбі проти ворога, є безкінечною», — зазначає Віктор Ніколюк на своїй сторінці у Фейсбук.

Ще статті по темі

Back to top button