Війна

Окупанти з території рф обстріляли Сумську та Чернігівську області 7 разів

Сьогодні окупанти з території рф обстріляли Сумську та Чернігівську області 7 разів. По прикордонню регіонів цілили з артилерії та «Градів».

09:30-09:32 повідомили про 20 приходів, імовірно з РСЗВ, в районі н.п. Вовківка. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила. Про це повідомляє оперативне командування «Північ»

10:25-10:43 повідомили про 20 приходів, імовірно з САУ, в районі н.п. Ходине. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Й11:20-11:36 повідомили про 8 приходів, імовірно з міномету 120 мм, в районі н.п. Соснівка. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Поліському напрямку обстановка без суттєвих змін: триває формування російсько-білоруського угруповання військ

11:55-12:33 повідомили про 15 приходів, імовірно з міномету 120 мм та ствольної артилерії, в районі н.п. Залізний Міст. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

13:00-13:10 повідомили про 10 приходів (тип зброї встановити не вдалося) в районі н.п. Фотовиж. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

13:23-14:00 повідомили про 14 приходів, імовірно з міномету 120 мм, в районі н.п. Миколаївка. Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

13:24-15:00 повідомили про 14 приходів, імовірно з міномету 120 мм, в районі н.п. Леонівка та 2 вибухи (імовірно касетних боєприпасів (дистанційне мінування)). Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button