Війна

Під Бахмутом загинув воїн із Борзнянської громади

11 грудня під час виконання бойового завдання під Бахмутом загинув наш земляк, патріот своєї Батьківщини, мужній захисник, чудовий чоловік та батько чотирьох маленьких дітей – ФОНТАНЕНКО ЯРОСЛАВ ОЛЕГОВИЧ. За кілька днів мужньому воїну мало виповнитися 34 роки, але війна вирішила інакше. Йому назавжди буде 33 ….

Про це повідомляють у пресслужбі Борзнянської територіальної громади.

Маленького та непосидючого хлопчика Ярослава виховувала любляча бабуся. Спочатку він навчався в Борзнянській спеціалізованій школі-інтернаті, потім перейшов до Кинашівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ставши дорослим, Ярослав одружився, став батьком багатодітної родини. У селі всі знають його як неймовірно турботливого, доброго та люблячого батька. Весь вільний час він присвячував своїм діткам, цікавився життям, розділяв їхні інтереси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На війні загинув захисник із Чернігівщини

Після повномасштабного вторгнення росії був мобілізований до лав Збройних Сил України. Без вагаь пішов боронити рідну землю, адже перед очима були його діти, за їхнє майбутнє він узяв до рук зброю та пішов визволяти рідну Україну.

Ми розділяємо невимовний біль і тугу родини загиблого Героя. Висловлюємо щирі співчуття та молимося Богу за те, щоб дав їм сили витримати це важке випробування. Віримо, що всі наші янголи-захисники віддали своє життя не марно.

Україна вистоїть, захистить свою землю і закарбує в пам’ять та серці імена тих, хто заплатив своїм життям за свободу та незалежність Батьківщини.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button